Spring naar content

Edwin van de Woestijne nieuw bestuurslid bij IVBN

Pers
Publicatiedatum: 18 december 2023

Op de IVBN-ledenvergadering van 15 december jl. is Edwin van de Woestijne benoemd als nieuw bestuurslid van IVBN, met als portefeuille Winkels. Edwin is sinds 2015 werkzaam bij a.s.r. real estate als managing director commercieel vastgoed en fund director van het ASR Dutch Prime Retail Fund.

Een van de speerpunten van IVBN is de realisatie van vitale én veerkrachtige binnensteden. Edwin van de Woestijne is als bestuurslid benoemd om dit thema samen met de vereniging beter op de kaart te zetten.

Edwin van de Woestijne: “Samen met de leden wil ik mij inzetten om onze visie op de winkelmarkt bij politici en bestuurders over de bühne te krijgen. Door het delen van onze kennis en het gesprek aan te gaan wil ik ervoor zorgen dat onze mooie sector de aandacht en steun krijgt die het verdient.

Edwin studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en begon zijn carrière in het institutionele vastgoed in 1994 bij Wereldhave. Hij heeft daar 17 jaar gewerkt en was gedurende meer dan 10 jaar directeur van de Nederlandse management organisatie. Daarna werkte hij 4 jaar bij Bouwfonds Investment Management, onderdeel van Rabo Vastgoed Groep, waar hij verantwoordelijk was voor het managen van het commercieel vastgoed.

De samenstelling van het bestuur van IVBN is per 15 december 2023 als volgt:

  • Gertjan van der Baan (Vesteda) Voorzitter en portefeuille integriteit
  • Mascha Hendrickx (Achmea Real Estate) Penningmeester en portefeuille Finance, Risk and Operations
  • Wim Wensing (Amvest) portefeuille Woningen
  • Edwin van de Woestijne (a.s.r. real estate) portefeuille Winkels
  • Bernd Stahli (NSI) portefeuille Kantoren
  • Patrick Ruwiel (MN) portefeuille Research en innovatie

Het bestuur en de leden van IVBN heten Edwin van de Woestijne van harte welkom en kijken uit naar een goede samenwerking.

Plak hier de link uit de adresbalk die u wilt delen