Spring naar content

Jong IVBN

Jong IVBN is een dynamisch platform voor jonge professionals in de vastgoedsector. Als onderdeel van IVBN, verbinden wij ambitieuze mensen onder de 35 jaar. Ons doel is het delen van kennis, netwerken, en het bevorderen van innovatie binnen de vastgoedbranche.

Het bestuur Jong IVBN. Linksachter: Anne Perenboom (Amvest) en Eva van der Linde (IVBN). Linksvoor: Laura Meurs (Vesteda) en Martijn van den Berg (Achmea Real Estate).

Onze kernwaarden

 

Kwaliteit

Wij streven naar een hoge kwaliteit in alles wat we doen, van onze projecten tot onze relaties. Wij leveren meerwaarde voor onze leden door kennis, ervaring en expertise te delen.

Netwerk

Wij zijn een club van gelijkgestemden die elkaar ondersteunen, inspireren en versterken. Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten, events en workshops waar we onze passie voor vastgoed kunnen uiten en ons netwerk kunnen uitbreiden.

Plezier

Wij zijn een club van enthousiaste en gedreven mensen die plezier hebben in ons werk en in onze club. Wij houden van een gezellige sfeer, een goede borrel en een leuk gesprek. Wij vieren onze successen samen en leren van onze ervaringen.

Te gast bij Achmea Real Estate

Op donderdag 12 oktober 2023 werden alle leden van Jong IVBN van harte welkom geheten op het hoofdkantoor van Achmea Real Estate. Daar werden zij ontvangen door Martijn van den Berg. Martijn vertelde over de organisatie en bood een kijk in de wereld van Houtbouw. Vervolgens gaf Kristel van Dam, manager strategie en innovatie, een presentatie over de Social Impact Monitor (SIM). Deze tool monitort het maatschappelijk rendement van vastgoedinvesteringen. Door Jan Willem Markhorst, hoofd ontwikkelingsmanagement, werd vervolgens het project ‘One Space Delft’ toegelicht aan de hand de SIM tooling en hij gaf een korte introductie over het Programma van Eisen voor Geluk en Gezondheid.

Property Tour Binck Poort Den Haag

Op 21 juni 2023 trof Jong IVBN elkaar in de meest verrassende stadswijk van Den Haag: de Binckhorst. Martin Switzar (VORM Holding) nam Jong IVBN aan de hand van een maquette mee in het verhaal achter de ontwikkelingen en de diverse woon-, werk- en beleefvormen van deze levendige wijk. Jos van Boxtel (Stebru) deed de rondleiding op de bouwplaats en bezocht met de leden het project ‘Binck Poort’; een project van Vesteda en aannemer Stebru met 205 huurwoningen en ruim 4.600 m2 commerciële ruimten.

Wonen in Binck Poort

Social Impact meet up

Op 29 juni 2022 was Jong IVBN te gast bij Heilige Boontjes in Rotterdam, een werkomgeving waar jongeren met een achterstand tot de arbeidsmarkt zich kunnen ontwikkelen.  Vervolgens gaf Niek Sauter van The Up Company een workshop DISC gedragsstijlen. Met een sneltoets en leuke discussie momenten konden de Jong IVBN-leden aan de slag met hun eigen resultaten. De meet up werd afgesloten met een projectbezoek aan De Zalmhaven, een woontoren van Amvest. Een indrukwekkend gebouw met een panoramisch uitzicht over Rotterdam vanaf de 57ste etage. Al met al een geslaagde ochtend!

Woontoren De Zalmhaven

Interesse om lid te worden van Jong IVBN?

Word nu lid
Plak hier de link uit de adresbalk die u wilt delen