Spring naar content

Allard van Spaandonk nieuw bestuurslid bij IVBN

Pers
Publicatiedatum: 18 juni 2024

Op de IVBN-ledenvergadering van 17 juni jl. is Allard van Spaandonk, Chief Investment Officer Dutch Investments bij Bouwinvest, benoemd tot nieuw bestuurslid van IVBN. Daarnaast is hij benoemd tot voorzitter van de Commissie Investeringsklimaat en beleid. Deze commissie zet zich in voor het waarborgen van een stabiel investeringsklimaat in Nederlands vastgoed waarin langetermijninvesteringen mogelijk zijn.

Allard van Spaandonk:Het beleid en de wet- en regelgeving van de overheid speelt een belangrijke rol bij het bepalen van het investeringsklimaat voor de leden van IVBN. Ik kijk ernaar uit om de collectieve belangen van onze leden te behartigen richting de politiek en de vastgoedmarkt voor de realisatie van duurzame, leefbare en toegankelijke leefomgevingen.

Allard van Spaandonk

Nieuw bestuurslid IVBN Allard van Spaandonk

Allard begon zijn carrière in vastgoed in 1986 bij ABP Hypotheken. Hij was eerder directeur Woning- en Winkelbeleggingen bij Syntrus Achmea Vastgoed en Hoofd Woninghypotheken bij Achmea Vastgoed. In 2008 is hij bij Bouwinvest begonnen als directeur Asset Management. Sinds 2013 is Allard Chief Investment Officer Dutch Investments en daarmee verantwoordelijk voor de Nederlandse beleggingen die Bouwinvest beheert.

De samenstelling van het bestuur van IVBN is per 17 juni:

  • Wim Wensing (Amvest), voorzitter bestuur
  • Mascha Hendrickx (Achmea Real Estate), Penningmeester
  • Bernd Stahli (NSI), voorzitter Commissie Strategische positionering
  • Allard van Spaandonk (Bouwinvest), voorzitter Commissie Investeringsklimaat en beleid
  • Edwin van de Woestijne (a.s.r. real estate), voorzitter Commissie Governance en integriteit
  • Patrick Ruwiel (NLV), voorzitter Commissie Research en duurzaamheid
Plak hier de link uit de adresbalk die u wilt delen