Spring naar content

Researchseminar ‘Retail uit de dip’

Event
Datum: 15 oktober 2024
Tijd: 14:30-18:00
Locatie: Auditorium Sympony Offices, Amsterdam

In de middag van 15 oktober staat tijdens het jaarlijkse researchseminar, georganiseerd door IVBN en CFA Society Netherlands, de retailmarkt centraal. Sprekers van Achmea Real Estate, Redevco en URW (onder voorbehoud) gaan in op de ontwikkelingen van de fundamentals, waaronder de gebruikersmarkt en het consumentengedrag.

Tijdens de middag beantwoorden zij vragen over de markt, zoals: Hoe zit het met de financials, zoals rendementen en timing? Er wordt stilgestaan bij de impact van online. Wat is er echt veranderd de afgelopen jaren? Zijn de verwachtingen uitgekomen? Hoe ziet de toekomst eruit? Er wordt gekeken naar waar we staan in de retailvastgoedcyclus. Is de bodem al bereikt? Tot slot wordt er ingezoomd op de rol van retail in een multi-assetportefeuille. Welke strategieën passen investeerders toe? Kortom, het belooft een interessante middag te worden over de tot op heden onderbelichte retailsector.

Kom naar het researchseminar ‘Retailsector uit de dip’ en schrijf je nu in.*

*Let op: Dit event wordt georganiseerd voor de leden van de IVBN. Partners en relaties op uitnodiging. Er is ruimte voor maximaal 125 deelnemers. Vol = vol.

Plak hier de link uit de adresbalk die u wilt delen