Spring naar content

Lente-akkoord Congres 2024

Event
Datum: 19 juni 2024
Tijd: 12.00 - 17.00
Locatie: SPANT, Bussum

Het Lente-akkoord congres is hét event voor marktpartijen, corporaties en beleidsmakers die bezig zijn met duurzaam bouwen. Met presentaties en gesprekken over houtbouw, installatie-arm bouwen, betaalbaar circulair, MPG in de praktijk, Losmaakbaar bouwen, CO2-reductie in projecten en nog veel meer.

Ook zullen de nodige inspirerende voorbeelden langskomen, waaronder een van de grootste houten appartementengebouwen die momenteel in aanbouw zijn in Nederland.

Ruim 180 deelnemers hebben zich al aangemeld voor het congres. Sprekers zijn onder andere Ministerie van BZK, W/E Adviseurs, VORM, Sustainer, INBO, Powerhouse Company, DGBC, LEVS, Woonstad Rotterdam, Ingenii, AM, VBI, Climate Cleanup Foundation, Rabobank en gemeente Amsterdam.

Het congres wordt elk jaar georganiseerd door de samenwerkende partners binnen Lente-akkoord Circulair Industrieel Bouwen: WoningbouwersNL, IVBN, AEDES, NEPROM, Bouwend Nederland en het ministerie van BZK. Eerdere edities werden door de deelnemers gewaardeerd met een 8,5 gemiddeld.

Deze middag is inclusief lunch en een afsluitende borrel.

Wij zien jou graag op 19 juni!

Plak hier de link uit de adresbalk die u wilt delen